Im homee!


Halla! 


Sorry for at jeg ikke blogga igår, var en ganske så lang dag med bil kjøring og tog! Og når jeg kom hjem etter å hadde vært med AnneSofie orka jeg ikke blogge. Da var det bare å se en episode med Dallas også legge seg. 

Men var utrolig godt å komme hjem hvertfall! Møte igjen mamma og vennina mi. Sålangt! Men senere iuka så får jeg møtt så mange flere personer og det kommer til å bli kjempe godt! Hvertfall igår, sto jeg opp i 11 tiden, dusja og fiksa meg ogsånt, så dro vi til Åndalsnes, men da fant vi ut at vi hadde skikkelig god tid siden pappa hadde regna ut feil tidspunkt på toget så han trodde det gikk halv 3 og ikke 3. Så da bare så vi oss litt rundt i Åndalsnes helt til toget gikk. Så satt jeg på toget i 1 og en halv time før jeg bytta tog på Dombås. Måtte vente noen minutter der på neste tog. Når neste tog kom satt jeg på toget i 3 timer. Var ganske så trangt tog iforhold til det andre toget så når jeg endelig kom til Hamar og var ferdig med alt styret var det utrolig godt å tenke på at nå er det rett hjem! Sto å venta på mamma og tante som kom å henta meg i ca 15-20 min før de kom fordi de er treeige! Kødda, men jaah. Så når jeg kom hjem spiste jeg litt mat også var det rett ut med AnneSofie, og gikk 1-2 runder rundt ilseng. Også fikk jeg se den utrolig søte hunden hennes! Gud, den var så utrolig søt, forelsket meg i den med engang! hahh, men okei.. 
Så nå har jeg vel egentlig akkurat våkna og skal straks stå opp og rett i dusjen, så går jeg vel meg en tur til Bestemor. Så får vi se hva dagen bringer, jo foresten! Anne Sofie skal kanskje overnatte hos meg idag, også skal jeg farge håret hennes imorgen! Blir kjempe tøøft! 

- Hva gjør du ?
- Vært på tog i flere timer? 

- Rebekka 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits