Oslove


Heej ! 

Imorra skal vi til Oslo. Blir sikkert koselig, skal handle noe stoff ogsånt til diverse ting vi driver med nå for tiden! Også får vi sikkert litt tid der vi kan gå rundt og shoppe osv! Så da blir det vel litt shopping også. Så da kommer innkjøp osv imorgen! 
Jeg har også av en eller annen grunn klart å bli forskjølet igjen.. Hater å endelig være frisk også bli sjuk igjen! Men det er da sånn livet mitt er for tiden. Og tåa mi har jeg vondt igjen. Har for andre gang i år noe som heter inngrodd tånegl. Noe som er utrolig vondt! Forrige gang måtte jeg bruke krykker for det var så vondt å gå på benet, men så ille er det ikke nå. Kan hende det blir operasjon snart, får se hva legene sier til det. 

Ellers idag har jeg bare vært på skolen, skulle egentlig besøke Anne Sofie på sjukehuset siden hun ble lagt inn igår! Men kunne ikke besøke henne siden det var i den tiden legene skulle snakke med henne osv. Men heldigvis så slapp hun ut igjen ikveld! Så det var bra. Også har jeg såklart sovet på ssofaen, så jeg får sikkert ikke sove i kveld. Men får håpe på det beste! Ellers skal jeg bare slappe av og chille. Tok med en skikkelig " tøft " bilde. Random jeg fant bare. 

- Skal du til Oslo i nærmeste fremtid ? 
- Hva gjør du fornoe ?

- Rebekka

2 kommentarer

Kristin

19.09.2012 kl.19:32

Ja, skal dit i morgen!! HAHA :D

Kine - mitt liv som kristen <3

19.09.2012 kl.21:10

haha, serr! JEG OGSÅ! :D

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits