Home alone all the way


Heei !

Nå ligger jeg i senga ganske så sliten etter en utrolig bra helg med herlige venner! Er så heldig som har sånne venner som støøtter meg gjennom vanskelige tider! Har også vært hjemme alene hele helgen siden mamma var på hytte tur med jobben. Og jeg har ikke orket å være hjemme alene og sturet så jeg har vært borte så og si hele helgen! På Fredag var jeg i Sørskogbygda hos Victoria, vi bare lå i senga hennes og snakket og såg på en serie som hun har anbefalt meg! Også på Lørdag var jeg med Victoria, Emilie, Mari , Maria , Kim og Marius å drakk! Men Kim og Marius kjørte bil da. Utrolig koseelig og søndag har jeg bare slappet av og vært hos bestemor. 

Ellers er det i morgen en ny skoleuke! Kjenner jeg gruer meg litt til å stå opp igjen klokken 6. Men det er bare sånn det er! Nå er det jo bare 12 dager til jeg drar til varmere strøk , nemmelig Fuertuventura med faren min! Gleder meg utrolig mye. Var der i fjord også i Høstferien. Så blir koselig å komme dit igjen. 

Ja jeg veit jeg enda ikke har lagt ut innkjøpene fra Oslo, men skal prøve å legge de ut i morgen når jeg kommer hjem fra skolen eller utpå kvelden! - Hva har du gjort i helgen?
- Har du vært på Fuertuventura?

- Rebekka

Én kommentar

martinee bv

23.09.2012 kl.22:07

Aw, kos deg i syden! så fint bilde btw, elsker øynene dine :*

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits