Såffie her!

Jada, hei, det er ikke ofte, jeg vet!

Men da er jeg her da! Rebekka er jo veldig flink til å minne meg på at jeg må blogge, men så har det seg sånn at nettet her er helt fuck'd enda, faktisk er det enda værre enn før! Save me liksom.

Men nå har jeg bestemt meg for å blogge ett innlegg om dagen min!

Jeg har hatt en superbra dag på skola, selv om det har vært veldig kjedelig i noen av timene. Jeg trives kjempebra i klassa og det er godt å endelig ha kommet i ei klasse som jeg trives så godt i! Aldri vært så fornøyd med ei klasse som det jeg har blitt på den tida jeg har hatt på skolen her nå!

Så, da jeg kom hjem begynte jeg for det meste å øve litt til italienskprøva som jeg har i morgen. Skulle egentlig også ha øvd til matteprøve, men sia jeg har gitt opp matte for lenge sia er det noe jeg ikke lenger gidder sløse bort tiden min på! Og etter jeg var ferdig med å øve så gikk jeg ut med Rebekka, tok noen bilder, så møtte vi på Simen. Og mens vi sto og prate gikk det visst ett kjent ansikt for Rebekka, og han hadde vel en kraftig bakrus, sia han ikke snakka helt klart. Men iallefall fulgte vi han opp til skolen han gikk på før vi gikk ned igjen og jeg endte opp bak pc'skjermen og skriver her!

Skikkelig spennende dag ikkesant? Syns jeg å!


Siden jeg aldri får nok av å skryte av den lille tassen som nå har blitt stor, legger jeg ut ett bilde av meg og henne jeg! Og jeg vet, jeg ser ikke bra ut, men til min unnskyldning hadde jeg kommet hjem fra sykehuset, og som sikkert alle vet er ikke sminke og den beste hårdagen førsteprioritet når man ligger der.

Kosejenta<3

 

@ Anne Sofie

Én kommentar

martinee bv

24.09.2012 kl.23:39

søte dere eer! :)

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits