Good Juul!

Heei! 

Tenkte å blogge et lite innlegg før jeg legger meg. I det siste har det vært mye stress med skole og mye tanker i hodet mitt. Så jeg har hatt det ganske travelt i det siste. Idag var jeg også på Maxi og kjøpte de siste julegavene osv. Har også pyntet 2 juletreer idag i håp om å få litt julestemning.. Noe jeg fikk litt av men holder jo ikke.. Men er vel sånn det er, jo eldre du blir jo mindre julestemning får du. 

Ellers imorgen skal jeg feire Jul hos min bestemor, utrolig kos vært år! I år blir vi litt fler enn vi pleier, tror vi blir 10-12 stk. Så det blir spennende. Ellers skal jeg nyte ferien med fri. Utrolig godt å ikke være på skolen, å tillegg når man er drit lei alt som heter skole så er det kjempe godt med litt fri , å feire julen med familie og venner. Ellers har jeg vel ikke så mye å si, kommer sikkert innlegg om hva jeg fikk i gave å outfiten for kvelden. Og flere bilder. Så får vi se hva dagene bringer og jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan når jeg har tid! 

Har også farga og klipt håret. Tror jeg trengte en klipp for håret mitt var sykt slitt etter at jeg brukte rettetanga osv hele tiden. Og farga det pga ettterveksten. ( bilde kommer under ) 
- Hvordan skal du feire julen ?  Hva ønsker du deg til Jul ? 
- Hva syntes du om håret ? 
- Er du lei skole/jobb og syntes det er godt med fri ? 

- Rebekka

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits