Ungdomsbedrift , Kipu Ub!


Heei ! 

Tenkte jeg skulle fortelle litt om ungdomsbedriften i klassen vår. For dere som ikke veit hva en ungdomsbedrift er så er det akkurat som en vanlig bedrift. Bare det er ungdommer som styrer den istedet for voksne. Vi er 9 stykker i klassa som har vår egen bedrift der vi lager produkter å selger. 
Selvom 9 stykker er mange i en bedrift der alle har en helt egen mening så har vi klart oss ganske bra hitil. Bare et par diskusjoner osv, men det komme vel med tiden! 

Vi begynte først med å løse en del oppgaver å prøve å sammarbeide i forskjellige grupper. Men tilslutt så kom læreren med et eksempel på hva vi kunne lage og vi kom med masse forskjellige ideer osv. Det var da selve greia begynte. Vi satt dager å prøvde å utvikle produktet og finne navn på ungdombedriften og produktet våres. Tilslutt ble vi enige om Kipu UB og Terapipose. 

Terapipose går ut på et produkt der man har en ris pose inni et trekk. Har også et yttertrekk som man kan ta av å vaske vis det blir skittent. Man legger terapiposen i mikrobølgeovnen i 2-3 minutter i forhold til hvor sterk mikrobølgeovnen er. Vi veit godt at produktet er lagd fra før, men vi utdypa det så vi lagde produktet i 3 forskjellige størrelser.

En for - Nakke, Hals
En for - Rygg, Mensensmerter , Om man er kald i rompa , og varme seg på bena 
Og en for - Bare ha på små muskler og ledd steder som er vonde osv. 

Pengene vi tjener tenker vi å bruke til studietur til London. Vi i gruppa har en veldig positiv instilling til dette. Og vil gjerne oppnå målet våres! 

Men nå er det vel ikke så mye mer og si. Så da legger jeg ved Hjemmesiden og facebook siden så får dere like oss på facebook! 

Hjemmeside -  http://terapipose.webs.com/ 
Facebook -  http://www.facebook.com/KipuUb   


- Har du ungdomsbedrift?
- Ville du brukt dette produktet? 

- Rebekka


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits