I hate this part right here


Hei! 

Idag og igår var jeg ikke på skolen, Så har egentlig ikke gjort så mye de dagene her. I helga var jeg med venner og slappet av, ellers skjer det ikke så veldig mye. Har faktisk begynt å trene, håper at treningen gjør positive resultater etterhvert! 
Og siden sist har også Mamma, Pappa og idag Bestemoren min bursdag, så gratulerer med dagen alle sammen! Og det er bare, 35 !!!!! Dager til jeg blir 18!! gleder meg som en liten unge! Neida, var vel å ta i.. Men gleder meg til å endelig få bestemme litt selv, dra på byen , Bil lappen osv! 

Ellers har jeg egentlig ikke så mye og si, Leste akkurat en skikkelig genial avis artikkel.. 
Sitat , " Ut fra nikotinens virkninger antar forskerne at snusen har en negativ effekt på potensen. Snus kan føre til problemer med ereksjon fordi nikotinet får blodkarene til å trekke seg sammen, også i penis. " Hahaha! Jeg har ganske dårlig humor så jeg ler av veldig mye rart. Men syntes det var utrolig genialt, så stakkars gutter som snuser. Hahaha! 

Mer har jeg ikke å si, så får man se om det blir noe blogging senere i dag eller i uken. Sorry for lite blogging men vet serriøst ikke hva jeg skal blogge om. Så kom med tips om hva jeg skal blogge om! - Hva gjør dere om dagen?
- Hva skal jeg blogge om?

- Rebekka

Én kommentar

chanett

17.01.2013 kl.16:50

Går på skole, eneste jeg har tid til!:o

Skriv en positiv ting om deg selv hver dag i en uke!

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits