Selvtillit , er det lett eller vanskelig?Når alle sier at livet ordner seg og livet har opp å ned turer. Så er det motiverende og tenke positivt. Men når man ikke får motivasjonen så ser man bare negativt. Det er vel det de fleste med dårlig selvtillit og andre problemer sliter mest med.
Selv sliter jeg sykt med selvtilliten etter fortiden min. Men jeg prøver å komme meg gjennom det uansett hvor hardt det kan være. Er mange som sier til meg, du trenger da ikke ha noe dårlig selvtillit. Men uansett så er det alltid noe i livet som får den nede. Er mye i livet folk sjuler og er alltids noe som rakker ned på vær enkelt person. 

Jeg selv har begynt å trene, sover mere, er mere med venner og prøver å utnytte dagen til det positive og prøver å glemme alt negativt. Til nå så har det begynt å virke å jeg føler jeg får mer ut av dagen enn å sitte i en sofa hele dagen med dataen på fanget eller på bordet. Jeg sier ikke at det ikke er bra , men ungdommen rører nesten ikke på rompa lenge. Husker barndommen da vi alltid lekte ute fra da vi kom hjem fra skolen eller barnehagen. Og ikke hadde den muligheten til å ringe å høre om de vil finne på noe med deg men vi måtte gå til personen å spørre. Var heller ikke noe data som vi satt på facebook og andre sider og spill. 
Verden forandrer seg hele tiden, akkurat som vi mennesker. Verden er full av misforståelser og masse annet. Og det er akkurat det vi gjør det til selv. Er ikke alltids man trenger å ha det bra eller dårlig. Livet blir akkurat sånn vi gjør det til. Bestemmer du deg for å sitte foran en stygg data hele livet så er det du som får igjen for det. Jeg selv syntes internett er en stygg missforståelse der altt kan missforståes av ingenting. 

Livet, personligheter, mennesker, alt forandres. Og vi kan ikke gjøre noe med det. Selvtlliten er også en vanskelig ting å få bra når det alltid er noe som hakker ned på deg. Men hvordan tror dere en person med dårlig selvtillit skal klare å gjøre den bedre? Jeg selv sliter som sagt veldig med det. Selvom det kanskje ikke virker sånn av og til så er det mye som sjuler seg bak et menneske. 

Rett og slett så savner jeg barndommen og hvordan ting var før.. Er dere enige? 

- Rebekka

3 kommentarer

Martine

20.01.2013 kl.17:57

Internet suger. Tror jeg hadde passet bedre inn med ungdommen på 70-tallet, haha! Bra du har funnet noe som får deg til å føle deg bedre, og bruker hverdagen på noe nyttig! :)

Torkild

20.01.2013 kl.18:31

Ja, enig med alt du skriver! Savner hvordan det var før! Bra skrevet! :)

05.02.2013 kl.17:57

du er så stygg, så er faen ikke noe rart du har dårlig selvtillit

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits