London 2013


-I forrige uke var jeg i London sammen med klassen min! Tok ikke så utrolig mye bilder siden det var så stress å drasse med seg cameraet overalt. Men opplevelsen var noe helt annet. Var en sykt bra by med masse fine ting! Kunne gjerne ha flyttet dit iløpet av livet mitt. 
Vi var innom det meste av det London er kjent for, og vi var utrolig slitene når vi kom hjem, jo derfor fordi vi skulle innom alt på kun 4 dager. Men var utrolig bra! Vi besøkte alt fra museeumer, oxford street til broer.  Kan ikke akkurat si jeg sparte så mye på pengene, brukte imellom 3000- 4000 kr , så ble kjøpt utrolig mye! Legger ut innkjøpene engang jeg har tid.
Men været var ikke så mye å skryte over, var veldig kaldt, så vi måtte gå i hettegenser og flere lag med bukser hele tiden, + at det snødde en dag også. Men ellers var det en utrolig fin tur! 
hotellet var heller ikke av den beste standaren, men vi var mest på rommet når vi skulle sove og slappe av. Så det gikk greit! Siste morningen fikk vi på rommet mitt også besøk av en kakkelakk, det ble litt av et leven skal jeg si dere! hahaa!  Og når jeg kom hjem ble jeg såklart syk,, noe jeg enda er.. Så får bare bruke tiden fremover å slappe av å bli frisk! Hater å være syk.. haaha!For dere som har sett meg, så har jeg også fått en litt ny hårfarge, prøver å bli blond, men sånn jeg går på hodet nå er helt på tryne, det er jeg fult klar over! Er ikke akkurat så glad i å vise meg sånn. Lar håret mitt hvile noen dager nå før jeg bleker det de siste gangene fordi det ikke skal bli alt for slitt, har allerede bleka det 3 på Mandag og 1 på Tirsdag, men trenger flere, i og med at jeg hadde såpass mørkt hår som jeg hadde! Dette er ikke noe jeg kommer til å gå med hele tiden, men vil bare prøve ut noe nytt, og om det er stygt så farger jeg det selvsagt tilbake til brunt igjen! 

- Vært i London? 
- Er du syk ? Hvordan syk da?

- Rebekka
 

Én kommentar

veronikaisabelle

12.04.2013 kl.18:29

Fine bilder!

Skriv en ny kommentar

L i g h t s

L i g h t s

17, Stange

Er 2 jenter på 16 og 17 år ved navn AnneSofie og Rebekka. Blogger om fritid, musikk , fotografering osv.

Kategorier

Arkiv

hits